top of page
thumb2-brugge-evening-sunset-belgian-cit
Stellar Walks-3_edited_edited.png

Brygge

En resa till Brugge är som att gå tillbaka i tiden, in i ett medeltida mästerverk. Ibland kallas den Nordens Venedig med sin drömlika stadsbild, små romantiska kanaler, kloster, gamla bryggerier och berättelser om legender vart än man går. Det är inte utan anledning att staden är en av Europas mest populära destination för älskare.

 

Guidade turen i Brugge präglas av roliga och intressanta bitar av stadens historia, folklore, sagor och bra tips för dig som går på en tur med Stellar Walks.

Efter en dag i Brygge är det oundvikligt att vara imponerad. Vi vandrar runt den historiska delen av staden och väcker staden till liv med roliga berättelser, antingen från sanna händelser, underbara folklore eller dramatiska kärlekshistorier. I berättelserna sammanflätas mina egna upplevelser av att ha bott på en av Europas populäraste turistmål. I slutet av turen ska resenärer ha fått en god känsla av staden.

 

Brygge är helt enkelt en stad som man måste uppleva!

 

De viktigaste sevärdheterna inkluderar Minnewater, Beguinage klostret, Gruuthus och Markt torget.

 

Mötesplats: Markt torget eller efter överenskommelse.

 

Längd: 2,5 timmar

Pris: 40 Eur

Minsta antal personer per resa är 6 personer

1R0B1137.jpg

Burg

Burg torget gömmer sig bakom det mäktiga Markt torget, exceptionellt vackert och imponerande men samtidigt litet och fascinerande..

bottom of page